arrow_drop_up arrow_drop_down
fundament-rust-energie-coaching

Fundament voor rust en energie in 120 dagen

Coachingstraject met blijvende verandering als resultaat

Herken je dit?

 1. Je voelt je moe, uitgeblust. Je energie wordt met de dag minder en je laadt niet meer op
 2. Je werk is een zware belasting voor je. Je sleept jezelf er heen en telt de uren totdat je weer naar huis kunt. Je leeft op de weekends en vakanties
 3. Je vraagt je af wie je eigenlijk bent en waar je heen wil
 4. Je hebt vaker geprobeerd om je situatie te veranderen, maar het lukt steeds maar even

Zoals het nu gaat, kan het echt niet langer

Je humeur is al beneden alle peil, je slaapt steeds slechter en je prestaties staan zwaar onder druk. Je lijf en je hoofd doen zeer en je bent de wanhoop nabij. Je bent aan het overleven. Als je niet oppast, slaat de burn-out toe. Of is het eigenlijk zover?

Je weet dat het anders moet, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je de energie weer terug hebt om met plezier de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn
 • Je duidelijk in beeld hebt wat je belangrijk vindt in je werk en leven en hier de focus op aanbrengt
 • Jij weer aan het roer staat van je eigen leven en je de keuzes maakt die goed voor jou zijn
 • Je energiek, blij en optimistisch voelt over je toekomst
 • Je rust in je hoofd en je lijf voelt
 • Je weet hoe je veranderingen in je leven kunt doorvoeren die bovendien nog blijvend zijn ook

Dat is mogelijk als je deelneemt aan het traject Fundament voor rust en energie in 120 dagen.

Dit traject is uniek, omdat het eerst inzoomt op je fundament, wie jij bent en wat je heeft gemaakt tot wie je nu bent. Je leert welke onbewuste patronen je tegenhouden en die bepalen wat je doet en wat je niet doet. Je zorgt eerst dat je fundament voldoende stevig wordt om op te kunnen bouwen. Hierdoor is dat wat je gaat ontwikkelen en leren in dit traject, niet gebaseerd op drijfzand, maar op een stevige basis. Verandering is op deze manier blijvend en niet slechts tijdelijk. Geen pleisters, maar blijvende verandering! 


Het traject bestaat uit 2 delen; Je basis en Wie ben je.

basis

Je basis

Hoe ben je geworden wie je bent, maar wie ben je echt? Je krijgt inzicht in de werking van het onderbewuste en hoe overlevingsmechanismen tot stand komen. Deze overlevingsmechanismen hebben je veel gebracht, maar houden je nu tegen om stappen te maken.

Met behulp van opstellingen (systemisch werk) ga je deze blokkades doorbreken. Je kan zo op een andere manier kijken naar jezelf en je situatie en zie je nieuwe mogelijkheden op je pad.

wie-ben-je

Wie ben je

Door eerst te werken aan je fundament, krijg je een duidelijker beeld van jezelf. Hierdoor kun je nu pas goed kijken naar wat je missie is, de richting waarop je koerst in je werk en leven. Je weet beter waar je heen gaat op het pad dat je loopt.

Je leert wat je belangrijk vindt in je leven en je werk en waar je aandacht aan moet geven om voldoening, plezier en energie te krijgen in je activiteiten.

Het traject bestaat uit 10 sessies met coachingsgesprekken, opstellingen, oefeningen, kennis, aanvullende informatie en opdrachten voor thuis. Het is intensief, interactief en persoonlijk.

Aan het einde van dit traject...

 • Heb je je energie terug om weer lekker actief bezig te zien met alles waar je plezier in hebt.
 • Ben je minder gestrest en meer ontspannen en kun je weer genieten en blij worden van wat je doet.
 • Heb je geleerd hoe je fundamenteel veranderingen in je leven kunt doorvoeren. Als het je even tegenzit, kun je terugvallen op wat je hebt geleerd en je uitdaging overwinnen.
 • Weet je hoe je je energie in balans kunt houden, zodat je weet wat je kunt doen als je energieniveau laag is. Dit geeft je meer grip op je energie en vertrouwen dat je het zelf kunt beïnvloeden.
 • Heb je meer inzicht in je eigen overlevingsstrategieën en die van anderen, zodat je beter overweg kunt met lastige situaties en beter bij jezelf kunt blijven.
 • Weet je wanneer je aan het overleven bent en wat je moet doen om te leven, zodat je weer energie krijgt in plaats van dat je het kwijtraakt.
 • Kun je makkelijker keuzes maken die goed zijn voor jou en zo kan je beter je eigen grenzen bewaken en je eigen verantwoordelijkheid nemen.
 • Is het duidelijk voor je welke richting je op gaat en je je zeker voelt over keuzes die je moet maken in je werk en je privéleven.

JA, ik wil een stevig fundament leggen voor rust en energie

aanmelden

De investering voor dit traject is € 1.447,- inclusief BTW. Betaling in 4 termijnen van € 387,- is mogelijk. Dit tarief is voor particulieren. Veel werkgevers betalen de investering van dit traject. Neem contact op voor meer informatie en het tarief van het zakelijke traject. 

olaf-volgde-coachingstraject

Voordat ik aan het traject begon was mijn energielevel ver beneden peil en had ik meerdere vraagstukken, zoals; waarom heb ik zo weinig energie, waar komt dat nou door en wat wil ik zelf nou eigenlijk?


Met diverse tools die ik aangereikt kreeg, heb je ervoor gezorgd dat mijn zelfbeeld veranderde en ik assertiever ben geworden in wat ik nou eigenlijk zelf wil! En bovenal heb ik veel meer energie gekregen! Ook heb ik nu inzichtelijk welke kernwaarden ik belangrijk vind voor mijzelf.


Ik zou anderen zeker naar jou doorverwijzen, omdat ik jou als een heel prettig persoon heb ervaren en vind het fijn dat ik van jou duidelijk feedback en tools kreeg, die ik daarna direct kom toepassen in mijn dagelijkse leven. Met als resultaat dat ik nu veel meer energie heb en nu weet wat dat ik er zelf mag zijn.

Olaf Veenis

JA, doe mij een stevig fundament voor rust en energie!

kies hieronder je traject

Traject - Fundament voor rust en energie in 120 dagen

In 1 keer betalen

€ 1.447,-

inclusief BTW *

* Particulier tarief. Informeer naar het tarief van het zakelijke traject.


.Door op de knop hieronder te klikken, kun je je aanmelden voor het traject en het verschuldigde bedrag betalen.

In 4 termijnen betalen

4 x

€ 387,-

inclusief BTW. *

* Particulier tarief. Informeer naar het tarief van het zakelijke traject.


Door op de knop hieronder te klikken, kun je je aanmelden voor het traject en het verschuldigde bedrag van de 1e termijn betalen.

tamara-volgde-coachingstraject

Ik voelde mij niet lekker in mijn vel, weinig energie, nergens zin in. Op mijn werk had ik het niet naar mijn zin. Maar stappen zetten richting een andere baan deed ik niet. Ik wist voor mijzelf niet welke kant op. Ik dacht mij eventueel om te scholen.

Mijn doel was om een leuke baan te vinden waar ik weer energie van krijg.

Je hebt een ommezwaai aan mijn leven gegeven. Mij in laten zien dat als je dingen wilt veranderen, dit zelf moet doen! Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk. Met zelfmedelijden kom je nergens. Kleine stappen brengen je uiteindelijk bij je doel.

Het heeft mij opgeleverd dat ik meer energie heb, weer zin in het leven. De power om weer stappen te zetten richting mijn doel! En mijn doel kwam eerder dat verwacht!

Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is dat als je iets wilt veranderen in je leven je daar zelf verantwoordelijk voor bent!

Heb ik mijn doel bereikt? 100%! Vandaag te horen gekregen dat ik een nieuwe leuke baan heb gevonden, waar ik weer veel in kan leren. Mij verder in kan ontwikkelen en waar ik weer energie van krijg. Ik kan niet wachten om te starten!

Als coach omschrijf ik Sander als een energieke, vriendelijke coach met een groot luisterend oor die weet wat hij doet en waar hij het over heeft.

Tamara van den Wittenboer

Vaak gestelde vragen

Waarom zou ik aan dit traject meedoen?

Dit traject is anders, omdat het teruggaat naar de basis. Dit is nodig om blijvende en echte verandering als resultaat te krijgen. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om te veranderen, maar was het resultaat steeds tijdelijk. Dan is dit wat je nodig hebt.

Duurt het traject altijd 120 dagen?

Niet precies. Het hangt af van de snelheid waarmee je nieuwe inzichten tot je neemt, je mate van bewustzijn en je bereidheid om naar jezelf te kijken.

Hoe lang duren de sessies?

De sessies duren 60-90 minuten.

Kan ik ook met je kennismaken voordat ik een traject start ?

Zeker! Je kunt bij mij een gratis sessie boeken, waarin ik je uitleg geef over waarom alles wat je eerder probeerde om je energie weer te krijgen, mislukte. Ik geef je ook 2 gouden tips die je direct helpen.

Opstellingen maken deel uit van het traject. Is dat met een groep mensen?

Nee, de opstellingen worden niet met een groep representanten gedaan, maar in een 2 op 1-variant. Ik begeleid de opstelling samen met Cynthia Hilkman (systemisch coach). Tijdens de opstelling zijn we dus met zijn drieen.

Mijn werkgever betaalt het traject. Hoe gaat dat in zijn werk?

We houden eerst een intakegesprek. Daarna krijg je een offerte voor het traject met een plan van aanpak voor jouw situatie. Deze laat je goedkeuren door je werkgever en vervolgens ontvangt je werkgever de factuur.

Kan ik het traject ook in delen betalen?

Je kunt het traject in 4 delen betalen. Bij je aanmelding betaal je de 1e termijn. Je ontvangt automatisch facturen voor de volgende 3 termijnen.


Heb je andere vragen, neem dan contact met me op.

Ik wil mijn rust en energie weer terug. En nu voorgoed!

direct starten

We gebruiken cookies