arrow_drop_up arrow_drop_down

Ervaringen van anderen

over de trajecten en workshops

coaching
workshops

Lees hun verhaal na het volgen van het coachingstraject

olaf-recensie
Olaf Veenis

Voordat ik aan het traject begon was mijn energielevel ver beneden peil en had ik meerdere vraagstukken, zoals; waarom heb ik zo weinig energie, waar komt dat nou door en wat wil ik zelf nou eigenlijk?


Met diverse tools die ik aangereikt kreeg, heb je ervoor gezorgd dat mijn zelfbeeld veranderde en ik assertiever ben geworden in wat ik nou eigenlijk zelf wil! En bovenal heb ik veel meer energie gekregen! Ook heb ik nu inzichtelijk welke kernwaarden ik belangrijk vind voor mijzelf.


Ik zou anderen zeker naar jou doorverwijzen, omdat ik jou als een heel prettig persoon heb ervaren en vind het fijn dat ik van jou duidelijk feedback en tools kreeg, die ik daarna direct kom toepassen in mijn dagelijkse leven. Met als resultaat dat ik nu veel meer energie heb en nu weet wat dat ik er zelf mag zijn.

tamara-recensie
Tamara van den Wittenboer

Ik voelde mij niet lekker in mijn vel, weinig energie, nergens zin in. Op mijn werk had ik het niet naar mijn zin. Maar stappen zetten richting een andere baan deed ik niet. Ik wist voor mijzelf niet welke kant op. Ik dacht mij eventueel om te scholen.


Je hebt een ommezwaai aan mijn leven gegeven. Mij in laten zien dat als je dingen wilt veranderen, dit zelf moet doen! Je bent zelf verantwoordelijk voor je geluk. Met zelfmedelijden kom je nergens. Kleine stappen brengen je uiteindelijk bij je doel.


Het heeft mij opgeleverd dat ik meer energie heb, weer zin in het leven. De power om weer stappen te zetten richting mijn doel! En mijn doel kwam eerder dat verwacht!


Het grootste inzicht dat ik heb gekregen is dat als je iets wilt veranderen in je leven je daar zelf verantwoordelijk voor bent!


Als coach omschrijf ik Sander als een energieke, vriendelijke coach met een groot luisterend oor die weet wat hij doet en waar hij het over heeft.

susan-recensie
Susan Sturkenboom

Ik kwam bij Sander terecht, omdat ik grote stappen ging maken in mijn eigen bedrijf en ik merkte dat ik daar mee in conflict raakte met mezelf. Mijn doel was om meer rust te krijgen en niet gelijk in de paniek te schieten, waardoor ik nachtenlang wakker kon liggen.


Het grootste inzicht was toch wel dat ik dacht alles te weten en daarmee verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen beslissingen. Sander heeft mij in laten zien welke invloed het onderbewuste heeft op het maken van beslissingen. Ik weet nu waardoor het komt dat ik doe wat ik doe en waarom ik mezelf niet op het prioriteitenlijstje kreeg.


Mocht je zelf ergens mee zitten en je kan je vinger er niet echt op leggen, dan beveel ik je Sander zeer zeker aan. Ik ben nu energieker en zekerder van mezelf 

Ervaringen van deelnemers aan workshops en trainingen

Ik kwam bij Sander met vragen over mijn geestelijke gezondheid, vooral ten aanzien van mijn drijfveren en mijn gedragspatronen. Mijn doel was vooral om daar meer inzicht in te krijgen. In een groepstraining heeft hij me geholpen weer wat stukjes te leggen aan die altijd aanwezige puzzel van het leven. Sander heeft een brede kijk op 'de mens'. Vanuit de gedachte dat 95% van jouw handelen niet 'via het hoofd' maar 'vanuit het gevoel' wordt gestuurd, laat hij je vooral jouw gevoel ervaren. Daar geeft hij je de ruimte voor door zijn natuurlijke rust en humor. Met goed doordachte werkvormen laat hij je steeds een laagje dieper ervaren, waardoor je inzicht krijgt in je persoonlijke drijfveren. Zo ging het althans bij mij.


Fijn vind ik dat Sander de werkvormen lardeert met wat 'harde' informatie uit onderzoek en algemeen geaccepteerde zienswijzen binnen de psychologie en coaching. Voor mij geldt namelijk: al dat voelen, dat is allemaal mooi, maar kan ik er wel op vertrouwen? Iemand als ik heeft dus wat aan die extra onderbouwing. Dat geeft, naast zijn rust en humor, het kader voor een veilige trainingsomgeving. Ik heb best wat ervaring opgebouwd met coaches en Sanders aanpak springt eruit door de rust en de ruimte die ik heb ervaren tijdens de training. Loop je even vast in een werkvorm, dan helpt Sander je weer op het spoor met een aantal gerichte vragen. Hij is aanwezig zonder overheersend te zijn.


Wat ik heb gehad aan de training zijn inzichten die ik heb opgedaan in de werkvormen, Sanders feedback en de feedback van de deelnemers op elkaar. Dat heeft me wat meer richting en rust gegeven. Heb je het gevoel dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt in jouw leven, dan beveel ik je echt van harte aan om met Sander te gaan praten.
Onno Clous
barbara-recensie

De reden voor mij om mee te doen aan de workshop "Inzicht & Focus" was nieuwsgierigheid en ontdekken wat mijn doel is. Dit was voor mij op dat moment belangrijk. 


Het meest waardevolle inzicht kreeg ik over mijn valkuilen, waar ik me nu bewuster van ben.


Ik zou anderen de workshop aanbevelen, omdat je inzicht geeft. Je wordt bewust gemaakt van dingen, waarin je tijdens de workshop echt over na gaat denken. Sander denkt mee, daagt je uit en laat je dingen op een andere manier bekijken.

Barbara Vosmeer

Wil je ook meer inzicht en focus in je werk?

We gebruiken cookies