Informatie en tarieven

Informatie en tarieven

VitalityNow werkt voor particulieren en bedrijven. Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden.

Tarieven voor coaching & consultancy

Uurtarief voor particulieren: € 95,- per uur inclusief 21% BTW

Uurtarief voor ZZP-ers: € 95,- per uur exclusief 21% BTW

Uurtarief voor bedrijven: € 120,- per uur exclusief 21% BTW

Tarieven voor workshops en trainingen

Quickscan Organisatie in Balans: € 795,-

Organisatieopstelling: Vanaf € 795,-

Workshops en training op maat: Op aanvraag


Voor maatwerkprogramma's en trajecten wordt een offerte op maat opgesteld om optimaal aan te sluiten bij de wensen en behoeften.


VitalityNow voldoet aan de wettelijke eisen voor privacy (AVG) en klachtenregeling (Wkkgz).

Netwerk

VitalityNow maakt deel uit van het netwerk van meer dan 500 integrale leefstijl- en vitaliteitscoaches van MARK Academy.

mark-academy

VitalityNow is aangesloten bij organisatieadviesbureau MARK in Company - expert in vitaliteit.

mark-in-company

VitalityNow is lid van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland.

BLCN

VitalityNow werkt samen met Life Power Services op de systemische dimensie.

life-power-services

Hoe ziet een coachingstraject er mogelijk uit?

Meestal is je uitdaging op vitaliteitsgebied niet in 1 coachingsessie op te lossen. Een traject van een aantal sessies is nodig om duurzaam resultaat te behalen. Gemiddeld zijn hiervoor tussen de 6 en 10 sessies nodig.

Een voorbeeld

 • Vitaal gesprek. Korte en krachtige sessie om te voelen en ervaren wat er speelt met betrekking tot jouw vitaliteit. Samen stellen we vast wat je hulpvraag is en of we die samen gaan aanpakken. Het vitale gesprek duurt 30 minuten en is kostenloos.
 • Intakegesprek. Sessie waarin we de door jouw ingevulde intake vragenlijst en vitaliteitscheck bespreken en vaststellen welke doelen je wilt behalen tijdens het coachingstraject.
  Duur: 90 minuten.
 • Leefstijl- en voedingsanalyse. Op basis van de door jou ingevulde vragen over je leefpatroon (voeding, beweging, ontspanning) analyseren we huidige leefstijl, meten we de samenstelling van je lichaam (BMI, spier%, vet%, visceraal vet) en krijg je concrete en voor jouw toepasbare adviezen. De leefstijl- en voedingsanalyse is alleen nodig bij verandering op de fysieke dimensie (FQ).
  Duur: 90 minuten.
 • Een aantal coachingsessies. Meerdere sessies waarin we concreet werken aan je doelstellingen. De vitaliteitscheck kan als basis dienen om de aandachtspunten uit de verschillende dimensies aan te pakken.
  Bijvoorbeeld: Je scoort jezelf laag op SQ en IQ en je hebt hiervoor doelen geformuleerd. In een aantal sessies werken we aan het helder krijgen van je missie, je kernwaarden, je kwaliteiten en valkuilen, je beperkende gedachten, overtuigingen en mentale focus.
  Duur per sessie: 60 of 90 minuten.
 • Evaluatie. Aan het eind van het traject evalueren we het proces en reflecteer jij op wat je hebt geleerd en bereikt. Natuurlijk houden we tijdens het traject tussentijdse evaluaties om te zien of je op de goede weg bent en waar we eventueel kunnen bijsturen. In de evaluatie bespreken we op welke manier je de bereikte resultaten kunt borgen.
  Duur: 60 minuten. 
 • Terugkomsessie. Na een bepaalde tijd neem ik contact met je op om te van jou te vernemen hoe het met je gaat. We maken een afspraak voor een terugkomsessie.

Meer vragen?

We gebruiken cookies