Stippel je eigen weg uit
08 september 2021 
1 min. leestijd

Stippel je eigen weg uit

"Ik doe dit werk nu al zo'n tijd en ik vraag me steeds vaker af of ik het wel leuk vind", zo sprak hij uit. Ik vroeg hem of hij het antwoord al wist. Nou, dat wist hij wel als hij eerlijk tegen zichzelf was. Maar ja, wat dan?

Jaren geleden heb ik mezelf dezelfde vraag gesteld. Wat ik niet meer wilde, dat wist ik goed. De vraag 'wat dan wel?' was moeilijker te beantwoorden. Ik deed veel dingen die een ander van me wilde of nodig had. Wat ik zelf wilde en nodig had, was onvoldoende duidelijk voor mij. Ik liep op een pad waar ik mijn energie kwijtraakte.

Herken je dat?

Ik ben op zoek gegaan naar wat ik belangrijk vind, wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik blij van word. Daar heb ik hulp bij gezocht. Want zelf kwam ik er niet uit. De uitkomst was dat ik wil werken met mensen in plaats van voor bedrijven en systemen. Zelfstandig, eigen baas.

Nu help ik mensen met het uitstippelen van hun eigen weg. Stap voor stap. Zodat je weer met plezier en energie kunt leven en werken. Je de energie weer in je lijf voelt stromen en je je gelukkig voelt.

Die weg loopt niet rechtdoor. Er zijn heuvels, kuilen en bochten. Plekken waar je kunt uitrusten en je je kracht moet laten zien. Er is rust, maar ook afleiding en gevaar. Op weg naar het ontdekken van jezelf.

Wil jij dit ook? In een gratis sessie ontdek je hoe jij dit pad kunt uitstippelen. Wanneer zet jij de eerste stap?

Reactie plaatsen