Zet stappen als je verandering wil
04 augustus 2021 
0 min. leestijd

Zet stappen als je verandering wil

Als je dingen wil veranderen in je leven, dan is het belangrijk om de eerste stap te zetten. Je kunt dromen, plannen maken, hopen, mijmeren, denken, piekeren, klagen of mopperen over je leven. Daar verandert niets mee. Je zal in actie moeten komen en de regie nemen. Je kan wachten op iemand anders die het voor je in orde maakt, maar daarmee blijf je slachtoffer van je eigen situatie. En een ander kan jou niet gelukkig maken.

Ik wil mijn eigen vitaliteit op een hoger niveau brengen. Fitter, gespierder en gezonder. De eerste stap die ik heb gezet is me aan te melden voor de challenge van @droogtrainenacademie. 8 Weken letten op mijn voeding en hard (kracht)trainen. Ik kijk er tegenop en tegelijkertijd er naar uit.

Nu eerst vakantie vieren en daarna uitgerust aan het werk voor mijn sixpack.

Wat wil jij anders in je werk of leven en welke eerste stap kan je vandaag zetten? Ik ben benieuwd. Laat het me weten in de comments.

Reactie plaatsen