arrow_drop_up arrow_drop_down
14 november 2018 

Ondernemer Hans vertelt over het coachingstraject

Ondernemen is topsport. Hans wilde meer rust in zijn werk en zijn leven en zich weer fit en energiek voelen. Met Hans hebben we een coachingstraject gedaan, waarin we hebben gewerkt op alle dimensies uit het balansmodel (FQ, EQ, IQ, SQ en PQ) en de systemische laag.

Kijk en luister naar zijn verhaal.

Herken je zijn verhaal? Wil je ook meer rust?

Ik kan je helpen. Wil je weten hoe? Boek dan je vitale gesprek en ik geef je vast inzichten mee naar huis.

Over de schrijver
Met plezier en energie leven en werken aan de dingen die je leuk en belangrijk vindt. Vanuit dit motto zet ik me als integraal vitaliteitscoach & trainer in voor het vergroten van vitaal leiderschap. Voor jezelf, je team en je organisatie. Ik werk met jou aan meer rust, meer energie, minder stress en betere resultaten.
Reactie plaatsen

We gebruiken cookies