Groei en werk aan jezelf
27 oktober 2021 
0 min. leestijd

Groei en werk aan jezelf

Ontwikkelen, groeien en nieuwe dingen leren zijn voor mij persoonlijk belangrijk. Naast persoonlijk, is het ook belangrijk vanuit zakelijk perspectief. Ik kan mijn bedrijf niet laten groeien zonder zelf te groeien. Als ik stil sta, dan staat mijn bedrijf ook stil. Dus ik geloof erin, dat de beste investering in mijn bedrijf een investering in mezelf is. Dus wat doe ik?

Ik kom net terug van een fantastisch en inspirerend retreat, Biohacking breathwork. 3 Dagen op een prachtige plek in de natuur leren van Kasper van der Meulen over adem, zuurstof, kooldioxide, stress, het zenuwstelsel, microdoseren. Ademtechnieken die je leven optimaliseren, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en onderzoek. Gevoeld en ervaren wat het doet om in korte tijd mijn systeem in staat van ontspanning en focus te brengen. Wat een rijkdom.

Uitdagingen, weerstand, onzekerheden en angsten onder ogen zien. Het er laten zijn, aankijken, onderzoeken. Het op de proef stellen door in een ijsbad te stappen. En de kracht te ervaren om de klap die je krijgt op te vangen en te reguleren.

3 Dagen gewerkt aan mezelf. Mijn kennis, bewustzijn en perspectief verruimd. In verbinding met mezelf en met andere gelijkgestemden. Hiermee heb ik een waardevolle stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dankbaar dat ik dit mezelf heb gegeven.

Wat heb jij als laatste gedaan om te groeien? En wat zou je willen doen?

Reactie plaatsen